Segona Trobada vers les Escoles Feministes


El passat dissabte dia 16 de novembre va tenir lloc la Segona Trobada vers les Escoles Feministes. 
Es tractava d'un dia ple de tallers, xerrades i experiències sempre enfocades cap a la renovació pedagògica buscant la transformació social des de dins i fora de l'escola pública.
Va ser un dia on GAMIN no podia faltar i gràcies a la Marta, presidenta, vam poder deixar el nostre granet de sorra. Començàvem preguntant: "Les Escoles són per tothom?". La resposta de totes les presents va ser clara i contundent: NO.
Va ser una xerrada molt interessant on hi va haver un bonic debat i participació d'una gran part de les assistentes.

Algunes de les frases de la xerrada:
"Per la gran majoria que els seus fills vagin a l'escola és una rutina. Per una mare amb infants amb diversitat és una oportunitat"
"La inclusió no és una qüestió de voluntats o pressupostos sinó de drets fonamentals i justícia social."En aquesta Trobada, es va aprofitar per presentar la nova revista "Vers les Escoles Feministes" serà una publicació periòdica que parlarà de continguts, metodologies i objectius per una transformació educativa en clau feminista. 
Com a Gamin vam participar fent una enquesta que us deixem tot seguit per si la voleu contestar. Ens la podeu enviar per correu electrònic a gamincatalunya@gmail.com
Enquesta en pdf

Us deixem també l'enllaç de la crònica del que va ser la Trobada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada